Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε 22310 51480
Καλώς ήρθες στο La Vecchia Marina!   Κάνε ή

Αυτόνομη Κατάδυση του Ντίνου Συμεωνίδη

Προσθήκη Κριτικής


Καμμία Επιλογή

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των καταδύσεων και απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες και στους εκπαιδευτές.

 Η πρώτη ενότητα αναφέρεται στην ύλη του 1ου και 2ου αστεριού. Ιστορικά στοιχεία, Φυσική, Ιατρική, Υλικό, Υποβρύχιο περιβάλλον & Επικίνδυνα περιστατικά.

Η δεύτερη ενότητα απευθύνεται στους υποψήφιους του 3ου αστεριού. Αναπτύσσονται προχωρημένα θέματα για Ιατρική και Φυσική των καταδύσεων, Υλικού και καταδύσεων ειδικότητας όπως: Κατάδυσεις σε υψόμετρο, σπήλαια, ναυάγια, νυχτερινή και πολλές άλλες.

Η τρίτη ενότητα παρουσιάζει τις σωστές μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας, αποτελώντας έναν επαγγελματικό οδηγό για αποκλειστική χρήση των εκπαιδευτών.

Το έργο αυτό τελειώνει με μια σύντομη ανάλυση των ελεύθερων καταδύσεων και με ένα τρίγλωσσο λεξικό καταδυτικής ορολογίας για την σαφέστερη κατανόηση των ξενόγλωσσων εκδόσεων ή την συνεννόηση με ξένους αυτοδύτες.

 

Ο Ντίνος Συμεωνίδης γεννήθηκε το 1964 στην Κωσταντινούπολη. Σπούδασε νομική στο πανεπιστήμιο Αθηνών και συγχρόνως έγινε εκπαιδευτής αυτοδυτών. Δίδαξε στην Ελληνική Ομοσπονδία υποβρυχίου δραστηριότητας και σε ιδιωτικές σχολές κατάδυσης. Εγκαταστάθηκε για 2 χρόνια στην Γουαδελούπη για την ίδρυση ενός πρότυπου κέντρου καταδύσεων. Έχει εκδόσει δύο βιβλία με θέμα την πανίδα και χλωρίδα των βυθών της Καραϊβικής και πρόσφατα, στην Γαλλία, έναν πλήρη οδηγό των βυθών της Μεσογείου. Εργάζεται ως υποβρύχιος φωτογράφος για διεθνές πρακτορείο τύπου. Ειδικευμένος στους υποβρύχιους κατοίκους και τα προβλήματα της Μεσογείου αρθρογραφεί σε ξένα και Ελληνικά περιοδικά.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Σχετικά προϊόντα

Φόρτωση ...