Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε 22310 51480
Καλώς ήρθες στο La Vecchia Marina!   Κάνε ή

Fallkniven TH1 – Taiga Hunter

Fallkniven TH1 – Taiga Hunter
Fallkniven TH1 – Taiga Hunter
Προσθήκη Κριτικής

Κωδικός προϊόντος: TH1

Fallkniven TH1 – Taiga Hunter.


[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]

Καμμία Επιλογή

Τα μαχαίρια taiga είναι διακριτικά κυνηγίου και ολόπλευρα μαχαίρια για τον απαιτητικό χρήστη. Μια ισχυρή λεπίδα από πολυστρωματικό χάλυβα κοβαλτίου δεν σημαίνει μόνο σταθερή λειτουργία, αλλά παρατηρείτε αρκετά γρήγορα ότι η άκρη κρατά την ευκρίνεια πολύ καλά χωρίς να είναι εύθραυστη. Ο λόγος είναι ο λεπτός, θερμικά επεξεργασμένος και σκληρυμένος χάλυβας, αλλά και το κυρτό άκρο που δεν είναι μόνο ισχυρό αλλά και ξύλο. Το εργονομικό σχήμα της λαβής παρέχει ασφαλή πρόσφυση ανεξάρτητα από τον καιρό και τον άνεμο.

Όπως φαίνεται στο σχέδιο, το TH1 είναι ένα χειροποίητο μαχαίρι με λαβή στο πολύ αποκλειστικό έρημο από ξύλο (lat. Olneya tesota). Αυτό το είδος δεν περιλαμβάνεται στα παραρτήματα CITES ή στην κόκκινη λίστα ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση του IUCN και επομένως είναι νόμιμο για χρήση. Όπως όλα τα φυσικά υλικά, ποικίλλει στην υφή και το χρώμα, καθιστώντας κάθε μαχαίρι μια ξεχωριστή δημιουργία. Ένα όμορφα φλεβικό μοτίβο μπορεί να φαίνεται ελκυστικό, αλλά μια ευθεία, μοτίβο λαβή είναι στην πραγματικότητα πιο δυνατή. Το έρημο από ξύλο σιδήρου, το οποίο αναπτύσσεται στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, έχει κάπως περίεργη ποιότητα - είναι βαρύτερο από το νερό, η πυκνότητά του είναι 1,2 kg / dm³ που σημαίνει ότι θα βυθιστεί. Εάν θέλετε να διατηρήσετε ή ακόμα και να αυξήσετε τη λάμψη στο ξύλο, επεξεργαστείτε το με λάδι ξύλου, έλαιο επίπλων, λάδι πάγκου ή άλλο είδος ξύλου που περιέχει λάδι λιναρόσπορου. Το γεγονός ότι η λεπίδα περνά σε όλο το πλάτος μέσω της λαβής (η λεγόμενη πλήρης λεπίδα) οδηγεί σε μια πολύ ισχυρή και αξιόπιστη κατασκευή και δίνει ένα άνετο βάρος στο μαχαίρι.

Οι θήκες

Αυτό που είναι λίγο ξεχωριστό για αυτά τα μαχαίρια είναι το πολύ ασφαλές πλαστικό περίβλημα όπου ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα κλειδώματος διασφαλίζει ότι το μαχαίρι είναι καλά κλειδωμένο όταν τοποθετείται στο περίβλημα. Λειτουργεί ανεξάρτητα από τον καιρό και τον άνεμο, την άμμο ή το χιόνι.

188 mm
84 mm
4,5 mm
Full-tang
149 g
Lam.Cos
60 HRC
Desert Ironwood
Stainless Steel
Zytel Sheath
Convex

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Σχετικά προϊόντα

Φόρτωση ...