Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε 22310 51480
Καλώς ήρθες στο La Vecchia Marina!   Κάνε ή

ΦΙΛΤΡΑ

  Τιμή

Vecchia marina's Olive Wood Products

Σας παρουσιάζουμε μια μεγάλη ποικιλία πρoϊόντων ξύλου ελιάς για κουζίνα, διακόσμιση και δώρο. Η ελιά είναι το σύμβολο της ειρήνης από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Το ξύλο ελιάς είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του λόγω της υψηλής πυκνότητας του ξύλου. Οι πραγματικές διαστάσεις του προϊόντος, το βάρος και το χρώμα που διατίθενται ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές που εμφανίζονται καθώς είναι χειροποίητα.

Σχετικά με τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και από συμπαγές ξύλο ελιάς, που έχει κοπεί φυσικά και με νόμιμο τρόπο. Το ξύλο είναι τουλάχιστον 12 μηνών και έχουν χρησιμοποιηθεί φυσικές μέθοδοι για την αποξήρανσή τους, ώστε να αποφεύγεται το σπάσιμο. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά, ούτε χρωστικές ουσίες, με αποτέλεσμα τα προϊόντα να είναι 100% ασφαλή προς μαγειρική χρήση.

Χρήση και φροντίδα

Τα προϊόντα, μπορούν να πλυθούν με απορρυπαντικό πιάτων, όπως όλα τα κουζινικά αντικείμενα. Συνίσταται να τα συντηρείτε με κάποιο ελαφρύ φυτικό λάδι (π.χ σόγιας) μία φορά το μήνα, ώστε να προστατεύονται και να διατηρούν την αρχική τους κατάσταση.

Πλέγμα Λίστα
Φόρτωση ...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VECCHIAMARINA.COM

Απλά εγγράψου στη λίστα των newsletter μας και θα λαμβάνεις το newsletter με τις προσφορές μας.